Kurser och kontaktvägar

HÄR FINNS SIMGLÄDJE OCH TICOACH NINA

Jag heter Nina Lundgren och finns i Ängelholm i nordvästra Skåne. Simcoachningen bedriver jag primärt på onsdagar, fredagsmorgnar, fredagseftermiddagar och söndagseftermiddagar. Lektionerna hålls vanligen i Simmarnas Hus (Åkerslundsgatan 1 i Ängelholm). 

Från april till oktober kör vi även utomhus i havet eller någon av sjöarna, beroende på väder, vind och önskemål.


VANLIGASTE BOKNINGSALTERNATIVEN:

- Privatlektion 60min 950kr. Fullt fokus på dig. Filmanalys ingår.
- Parlektion (2pers) 60 min 1500kr. Filmanalys ingår.
- Workshop (4pers) heldag 2395kr. Filmanalys, tre poolpass, mat, fika, simmössa mm ingår. Kontakta mig om du är intresserad av workshop så sätter vi ett datum. Samlar du ihop så ni är 4 pers som anmäler er samtidigt så får du 400kr rabatt i reklamcourtage..
- Klubbträning 60min 1000kr. Här är det ledd gruppträning med teknikfokus som gäller, mycket sim och mycket tänk. Sim- och triatlonklubbar kan anlita mig för enstaka pass eller ett paket med flera träningar, jag ansluter då till era ordinarie träningspass enligt överenskommelse, i pool eller öppet hav. Resa 50kr/mil (räknat tur och retur Hjärnarp), samt ev poolhyra tillkommer. Rek maxantal 10pers.


KONTAKT

Bokar gör du via kontakt med mig, eller direkt via www.BokaDirekt.se

Har du frågor? Jag är lättast att nå per telefon på morgnarna mellan 7.30-8.30, övrig tid kontaktar du mig bäst per mail eller sms.

Jag är även veterinär, specialiserad på avancerad hästtandvård, så du vet att du kommit rätt när du hör när jag pratar om det på min telefonsvarare.

Postadress: Stampehusvägen 11, 26675 Hjärnarp

Tel: 070-336 18 00

Mail: TIcoachNina@gmail.com


Jag finns även på Facebook; där hittar du info om alla evenemang också:
https://www.facebook.com/TIcoachNina